ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Η εταιρεία μας εδώ και τρεις δεκαετίες ασχολείται με την άντληση υδάτων Αθήνα σε οικίες, δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, εξυπηρετεί ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής με 24ωρη εξυπηρέτηση. Τα λιμνάζοντα νερά σε ένα χώρο μπορεί να προκύψουν είτε από σπασμένες σωληνώσεις,  από βουλωμένες αποχετεύσεις είτε επίσης  από έντονα καιρικά φαινόμενα και σφοδρές βροχοπτώσεις.

Σε ανάλογες περιπτώσεις απομακρύνονται τα λιμνάζοντα ύδατα από υπόγεια, φρεάτια, ανελκυστήρες και υπόγεια πάρκινγκ. Το συνεργείο μας διαθέτει τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό και πραγματοποιεί άντληση υδάτων ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη. Τα βυτιοφόρα οχήματα, τα μηχανήματα άντλησης νερού και ειδικές αντλίες απορρόφησης είναι μερικά μόνο από τα όπλα που διαθέτουμε για να φέρουμε εις πέρας ανάλογες εργασίες.

Άντληση υδάτων από υπόγεια

Γενικότερα, είναι συχνό φαινόμενο να μας καλούν για άντληση υδάτων από υπόγειους χώρους. Είναι γνωστός πως το αποχετευτικό σύστημα στους δήμους δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει συσσωρευμένο νερό στους δρόμους που αδυνατεί να εισχωρήσει στο εσωτερικό των φρεατίων και να απομακρυνθεί. Έτσι, το νερό μπορεί να εισέλθει σε υπόγεια, ισόγειους χώρους και καταστήματα με αποτέλεσμα τα νερά να λιμνάζουν και η απομάκρυνσή τους να κρίνεται απαραίτητη.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας με τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτει μπορεί να σας απαλλάξει από τα λιμνάζοντα ύδατα αφού αφαιρεί το νερό από υπόγεια, φρεάτια και κλειστούς χώρους οι οποίοι έχουν δεχθεί εισροή μεγάλου όγκου νερού. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας αντλούν το νερό από πλημμυρισμένα υπόγεια, γκαράζ αλλά και ανελκυστήρες μέσα σε λίγες ώρες στεγνώνοντας μεγάλες επιφάνειες και ικανοποιώντας του πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεστε με 24ωρη εξυπηρέτηση, 365 ημέρες το χρόνο!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ:

1 Comment
  1. athens escorts 14 Απριλίου, 2019 at 7:54 πμ - Reply

    Καλημέρα εκτός από Χαλάνδρι και Βόρεια Προάστια έρχεστε και Δροσιά;

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Call Now Button