ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

210.80.55.866

Η Αποφράξεις Αντωνίου είναι μια από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες όχι μόνο στο Παλαιό Φάληρο και την Αθήνα αλλά σε ολόκληρη την Αττική. Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας διάφορα έργα που αφορούν υπηρεσίες για αποφράξεις, απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, άντληση υδάτων και ομβρίων και εκκενώσεις βόθρων.

Έχοντας στη διάθεσή της τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, μπορεί να σας εγγυηθεί άρτια αποτελέσματα για κάθε μια από τις υπηρεσίες που αναλαμβάνει.

Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για να σας εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε στιγμή μας θελήσετε, 24 ώρες το 24ωρο και κάθε ημέρα του χρόνου, Κυριακές και αργίες.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Πολλές φορές τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο Παλαιό Φάληρο δημιουργούν πλημμύρες σε κλειστούς χώρους της περιοχής προκαλώντας πολλές ζημιές και ατυχήματα. Άλλες φορές η πλημμύρα οφείλεται σε πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο ενός κτιρίου.

Όποιος και να είναι ο λόγος μιας τέτοιας καταστροφής, το έμπειρο προσωπικό μας, θα αναλάβει την αποτελεσματική άντληση υδάτων από κάθε κλειστό χώρο που έχει πληγεί από την απότομη εισροή νερού. Μετά την απομάκρυνση των υδάτων, προβαίνει στον καθαρισμό του χώρου από κάθε βρομιά και μούχλα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ:

Call Now Button